Σεμινάριο Midas Στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Ο Τομέας Ηχοληψίας και Μουσικής Τεχνολογίας του Ι.Ε.Κ. ΑΚΜΗ, σε συνεργασία με την εταιρία Omikron Electronics, διοργάνωσε (την Τετάρτη 24 Ιουνίου) σεμινάριο για τη σειρά ψηφιακών μίξερ Pro Series της Midas.
Στο σεμινάριο φιλοξενήθηκαν οι κονσόλες Midas PRO1 και  η μεγαλύτερη αδελφή της Midas PRO2, για μια όσο το δυνατόν πιο εκτεταμένη παρουσίαση που περιελάμβανε θεωρία και βεβαίως το απαραίτητο hands on για τους σπουδαστές που γέμισαν το αμφιθέατρο της σχολής.

Την παρουσίαση εκ μέρους του ΙΕΚ ΑΚΜΗ οργάνωσε ο κ. Φίλωνας Λάμπρου σε συνεργασία με τον κ. Σπύρο Μπεράτη της Omikron Electronics, ενώ εισηγητής και κεντρικός ομιλητής της παρουσίασης ήταν ο κ. Λευτέρης Νεοκοσμίδης από πλευράς Omikron Electronics, ο οποίος μας παρουσίασε όλη την ψηφιακή οικογένεια Midas, ενώ η θεωρητική προσέγγιση που προηγήθηκε του hands on, περιελάμβανε τους τομείς της αρχιτεκτονικής & δικτύωσης των ψηφιακών μίξερ (και γενικά συσκευών) ήχου, τους τρόπους μεταφοράς ψηφιακών σημάτων, αλλά και τη συνδεσιμότητα μεταξύ ψηφιακών συσκευών ήχου, για να φτάσουμε στην αναλυτική παρουσίαση των ψηφιακών μίξερ Pro2 & Pro1 που βρίσκονταν απέναντί μας.

Περισσότερα στο alive.gr

Lab.Gruppen / LAKE
Βρεφονηπιακός Σταθμός Κορυδαλλού
Πλοήγηση

Categories

Ερώτηση για το Προϊόν